Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Ik ben nu ruim 48 uur de trotse eigenaar van een roze-blauwe X-Lens bril. Een blauw roze wat? Dat ga ik je uitleggen in deze blog serie want dat het leuke situaties oplevert is een ding wat zeker is.

Afgelopen zaterdag mocht ik als een van de ambassadeurs mijn hippe bril ophalen. Enkele weken geleden kreeg ik te horen dat ik “gewonnen” had en werd ik uitgenodigd voor een onderzoek om erachter te komen of de kleurfilters effect zouden hebben op mijn klachten.

Eerst kreeg ik een leestest. Damn, wat haat ik voorlezen als ik me niet kan voorbereiden. De eerste test waren allemaal losse woordjes en de test daarna een verhaaltje. Ik had echt geen idee wat ik gelezen had. Het koste me erg veel moeite om goed te lezen. Want zo competitief als ik ben wou ik natuurlijk alles kunnen lezen en geheel foutloos. Tja, dat ging niet.

Daarna kwamen er allemaal gekleurde lenzen op tafel, 14 in totaal. We begonnen met mijn rechteroog en een voor een werd er een kleur voor mijn bril gehouden. Ik kreeg een ander vel papier voor mijn neus met zinnen zodat ik gelijk het effect kon merken. Sommige kleuren waren het overduidelijk niet. Geel zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik nog misselijker werd. Blauw was mijn kleur. Wat een verademing.

Toen over naar mijn andere oog. Al snel bleek dat roze het beste werkte. Hierna kreeg ik beide kleuren op mijn bril en kon ik kijken of dit de gouden combinatie was. Wow, de letters staan stil en de wereld is een stuk rustiger. Hierna probeerde we nog even twee blauwe glazen, twee roze glazen en de combinatie andersom maar dat was allemaal geen succes.

Voor de laatste test moest ik weer woordjes lezen en een vergelijkbaar verhaal. Ik stond met mijn bek vol tanden. Lezen was ineens leuk. Het ging veel makkelijker, spande niet onnodig al mijn spieren aan en ik wist gewoon wat ik las. Ook de resultaten logen er niet om, ik was 117% sneller zonder dat ik meer dingen fout las.

Alles werd doorgegeven aan het Hoofdkantoor en nu begon het grote wachten. Over een paar weken mocht ik naar het hoofdkantoor om de andere ambassadeurs te ontmoeten en om mijn bril in ontvangst te nemen.

Zondag 13 November komt deel 2 van deze serie online! Ben je toch al benieuwd naar mijn bril? Op mijn vlog heb ik een kleine Q&A opgenomen. Vanaf 3.48 vertel ik alles over mijn bril!

Yvette Moerdijk On november - 10 - 2016

Leave a Reply


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair