Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat er nooit iets normaal. Yvetten is dus klunzen maar dan ook in situaties waarbij dat bijna onmogelijk lijkt.

Op een yvette schaal van 1 tot 10 was vandaag echt een 22. Alles en dan bedoel ik ook echt alles ging mis.

Ik was al vrij vroeg wakker en besloot nog even te gaan puzzelen. Ik reed in m’n elro (red. Electrische rolstoel) snel naar de puzzel want ik zag een stukje. Op volle snelheid richting mijn bureau waar de puzzel ligt… BOEM… een bureau tussen mijn tenen.
Verbaasd keek ik naar beneden en zag ik hoe de vierkante houte poot tussen mijn kleine teen en m’n, tja hoe noem je dat, ringteen zat. Door de pijn kon ik niet meer nadenken en vergat ik even dat m’n elro ook echt achteruit kan. Lekker slim. NOT. De komende dagen kan ik er niet op lopen maar dat deed ik gelukkig toch al niet.

Voor m’n lunch had ik zin in een tosti. Even het tosti-ijzer opwarmen en dan …… ontruimen.
Het ijzer brandde door en binnen enkele seconden stond m’n huis vol blauwe rook en besloot m’n brandalarm een concert te geven. Echt, dat geluid gaat door merg en been. PANIEK!!!! Ik kan toch niet denken mer die pokke herrie. Ik zeg niet voor niets de radio uit als ik moet parkeren. Snel trok ik de stekker van het knetterende ijzer uit het stopcontact en racete ik als een ninja naar het brandalarm. Hoe meer toenadering ik zocht, hoe ondraaglijker het geluid werd. Reset. Reset. Oké waar zit reset. Omg hier heb ik echt geen tijd voor. Yvette versus brandalarm 1-0. Rip brandalarm!
Wat een rust. Nadenken. Oké deuren en ramen open zodat de rook weg kan. Best jammer dat ook daar een brandalarm zit die lekker begon te zingen of nou ja zingen wil ik het niet noemen. TUUT TUUT TUUT maar dan op standje doof. Gelukkig wist ik nu uit ervaring hoe de reset werkt zonder hem vakkundig te slopen.

Dan gaan we maar de stad in want hier thuis blijven is geen optie. Dan eindig ik met een enkeltje spoed eisende hulp en geloof mij daar heb ik vandaag echt geen zin in. In 2017 ga ik niet, ik herhaal NIET, meer naar het ziekenhuis. 1 maand dokter vrij moet te doen zijn…toch?

Helaas bereid de yvette vlek zich genadeloos uit vandaag. Karma, Sinterklaas, iemand, zo erg ben ik toch niet?

Na het boodschappen doen reed ik over mijn boodschappen heen. Jup, ik kan dat! Oké, als ik heel eerlijk ben reed ik er twee keer over omdat ik zo dom was achteruit te rijden ipv te keren.

Echt, vandaag begrijpt alleen chocomel hoe ik me voel!

IMG_3037
Yvette Moerdijk On november - 25 - 2017

Categories

Nieuws, persoonlijk

Tags

Related Posts

  • No related posts found

Leave a Reply


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair