Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Sporten op topsport niveau kan ik natuurlijk niet alleen. Naast trainers, coaches, vrienden en familie zijn ook sponsoren erg belangrijk om een goede prestatie te kunnen leveren. Dankzij de volgende bedrijven kan ik mij focussen op het tafeltennis. Zou je mij ook graag willen sponsoren, financieel of in natura? Daar ben ik erg blij mee en doe dan ook graag een tegenprestatie. Neem hiervoor contact op het info@yvettemoerdijk.nl


CureTape

cure125x125

De elastische tape gebruik ik altijd op mijn rechterarm tijdens het spelen. Door de Fibromyalgie, Artrose en chronische peesschede ontsteking was het tafeltennissen zonder ondersteuning niet haalbaar. De liftende werking van de CureTape geeft een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af, de ervaren pijn vermindert onmiddellijk.

Mocht je meer willen weten over CureTape kijk dan op www.fysiotape.nl

Vicair

vicair

Dankzij Vicair zit ik niet alleen in mijn ADL rolstoel op een heerlijk kussen maar beschik ik ook over een speciaal kussen voor in mijn sportrolstoel. Door de kleine luchtcellen zit ik stevig zonder dat ik last krijg van drukplekken.  In mijn sportrolstoel hebben we ervoor gekozen om de voorkant van schuim te voorzien zodat ik actiever zit en sneller kan bewegen wat bij tafeltennis erg belangrijk is.

Ook benieuwd naar deze kussens? kijk dan op http://vicair.com

 

DatKomtLater

DatKomtLater

Het bedrijf DatKomtLater heeft ervoor gezorgd dat ik een eigen website heb. Zij zorgen achter de schermen dat alles op de site goed loopt en altijd voorzien is van de nieuwste gadgets. In opdracht maken zij websites en zorgen ze voor een eigen huisstijl.

Voor meer informatie kijk je op www.datkomtlater.nl

 

 

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair