Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Ode aan de artsen….

Vandaag viel me iets op wat me eigenlijk al veel vaker opvalt. Ik moest naar de dokter en een van de artsen liep uit. Niet veel hoor, max 20 minuten. Het was een en al geklaag en gemopper in de wachtkamer. Sommige patiënten zijn zelfs 3 keer naar de assistent gelopen om ook daar nog even hun beklag te doen.

Afgelopen januari was ik de rede dat de arts uitliep. Ik was ziek, heel ziek en met spoed kwam de arts naar mijn huis voor controle en om de ambulance op te wachten. Ik was die dag redelijk van de wereld maar ik gok dat de arts door mijn aanval zeker een uur uitloop heeft gehad. Ik ben tot op de dag van vandaag blij en dankbaar dat er snel gehandeld is want anders wil ik niet weten hoe ik er nu, al dan niet, bij had gezeten.

De arts in kwestie neemt altijd tijd voor mensen op het spreekuur. Ook als je niet verteld dat je meerdere klachten wilt bespreken. Ik vraag altijd een dubbel spreekuur om zo vertraging te voorkomen. Iets simpels wat we allemaal kunnen doen om wachten tot het minimum te beperken.

Maar ja, wees blij dat je nog zelf in de wachtkamer kan zitten en niet jij het spoedgeval bent waarvoor de arts weggeroepen word.

En onthoud: van klagen ben je echt niet sneller aan de beurt! Het zorgt hooguit voor een hoge bloeddruk en een slecht humeur.

Yvette Moerdijk On juni - 3 - 2017

Related Posts

  • No related posts found

Leave a Reply


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair