Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Ik merk in mijn omgeving dat er toch een hoop mensen last hebben van de donkere koude maanden. Sommige zijn wat neerslachtiger en andere hebben gewoon mega veel pech. 2016 lijkt voor hen geen mooi jaar te worden en daar kunnen wij iets aan doen. Met een klein gebaar zorg je vaak al voor een lach op iemands gezicht.

603486_989448064450503_862683057059545273_n

DIY Klavertje vier

Vandaag maken we deze leuke klavertjes vier om iemand net wat meer geluk te geven. Op Facebook zag ik bij een oud klasgenootje deze leuke gehaakte klavertjes vier voorbij komen. Dankzij Lisette kunnen wij nu ook deze leuke klavertjes haken en mensen een hart onder de riem steken. Thnx Lisette voor je patroon en je idee.

Kun je niet haken, of ken je iemand die echt wel wat geluk kan gebruiken? laat het mij weten in de comments of via info@yvettemoerdijk.nl onder alle inzendingen zal ik een gelukspakket verloten welke naast deze klavertjes ook nog andere leuke producten bevat voor wat extra vrolijke geluksmomenten. Deelnemen kan tot en met zondag 24-01!

image1-4

 

 • 4 lossen sluiten in ring met hv.
 • 8 lossen en dan sluiten in de ring met hv. Doe dit nog 3 keer (je hebt nu 4 lusjes voor de blaadjes)
 • 10 lossen (steeltje) en terug hv in iedere 9 lossen. Sluiten met 1 hv in de ring.
 • dan ga je door in het gat van de eerste 8 lossen voor het blaadje. -1 v – 1 hst – 4 stk – 2 dstk – 1 stk – 1 hst – 1 v – 1 hst – 1 stk – 2 dstk – 4 stk – 1 hst – 1 v Sluiten in de middelste ring met hv.Ga zo de andere 3 blaadjes rond.
 • eindig met een hv in het midden, afhechten en inpakken maar :)

Zo simpel is het om een klavertje te haken. Aan wie ga jij ze geven?

Yvette Moerdijk On januari - 20 - 2016

6 Responses so far.

 1. Annette zegt:

  Ik gun een vriendin van mij een klavertje vier, omdat ze ondanks haar gezondheid en vele ziekenhuis bezoeken en opnamen, altijd positief blijft en er het beste van probeert te maken, ook als alles tegen zit

 2. Helmy zegt:

  Wat een leuk idee, haken kan ik helaas niet, zeker niet met mijn ooo zo pijnlijke handen. Vind ze wel erg leuk! Mijn vriendin zou ik er wel een gunnen zij heeft het erg moeilijk omdat haar vader erg slecht is.!!

  • Yvette Moerdijk zegt:

   Hey Helmy,

   Wat vervelend voor je vriendin. Die kan dan inderdaad wel wat extra geluk en positiviteit gebruiken. zondag ga ik verloten. Het pakket bevat naast de klavers ook nog een hoop andere leuke cadeautjes voor wat extra positiviteit!

 3. Cecilia zegt:

  zelf haken kan ik echt niet, mijn lieve omaatje heeft het regelmatig geprobeerd uit te leggen. Maar dat is helaas niet blijven hangen. Beetje breien lukt nog wel :)

  Ik gun mijn ouders wel wat extra geluk. De laatste jaren zijn behoorlijk zwaar geweest voor beide. Mijn moeder is pas weer geopereerd aan borstkanker en moet binnenkort bestraald worden. Mijn vader doet tegenwoordig het hele huishouden omdat mijn moeder dat niet meer kan. Ik mag niet helpen, alleen af en toe mee naar het ziekenhuis of andere doktersbezoeken.
  Maar mijn vader zelf zit ook regelmatig in het ziekenhuis vanwege slechte uitslagen met betrekking tot prostaatkanker, tot nu toe blijkt er uit de biopten niks te zitten, maar de bloedwaardes spreken dat elke keer tegen. Dus de angst zit er wel dat er een keer een slechte dag komt.

  Maar ondanks al deze ellende blijven ze positief, wat soms best moeilijk is, praten alles uit naar elkaar en naar mij en mijn gezin. En proberen toch samen hele leuke dingen te doen. Al is het maar een ritje door de Action :)

Leave a Reply


 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

 • Cure Tape
 • Vicair