Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Familietoernooi 033
De top halen met tafeltennis kan ik niet alleen. Natuurlijk moet ik er zelf hard voor trainen maar er zijn ook financiële middelen nodig om de top te kunnen halen. Ik wil ook in het huidige seizoen weer meerdere internationale toernooien spelen om zo uiteindelijk dichter bij mijn droomdoel te kunnen komen. Mijn droomdoel zijn de Paralympische spelen in 2020 te Tokyo.

Het mooie is dat je mij al kan helpen met een klein bedrag per jaar en je daar ook nog iets leuks voor terug krijgt. Mij steunen is dus niet alleen echt heel erg fijn maar ook leuk!
Natuurlijk mag je mij ook sponsoren zonder het verkrijgen van een tegenprestatie.

Geld over maken kan op mijn speciale rekening die alleen voor tafeltennis gebruikt zal worden namelijk: 753266431 tnv Y.D.N. Moerdijk. Mail me na het overmaken op info@yvettemoerdijk.nl zodat ik contact met je op kan nemen.

Helpen jullie mij op weg naar de top! Alvast bedankt!

10 euro
Bedankje op social media.

20 euro
Bedankje op social media en een jaarabonnement op mijn nieuwsbrief.

30 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief en een actiefoto met een klein presentje.

40 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief, actiefoto met een klein presentje en een kaart vanuit Hongarije.

60 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief, actiefoto met een klein presentje, een kaart vanuit Hongarije en een gezonde high-tea.

100 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief, actiefoto met een klein presentje, een kaart vanuit Hongarije, een gezonde high-tea en een vermelding op mijn site en in mijn nieuwsbrief voor 1 jaar.

250 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief, actiefoto met een klein presentje, een kaart vanuit Hongarije, een gezonde high-tea, een vermelding op mijn site en in mijn nieuwsbrief voor 1 jaar en 2 kaartjes voor een van mijn lezingen in samenwerking met stichting infinita.

500 euro
Bedankje op social media, jaarabonnement op mijn nieuwsbrief, actiefoto met een klein presentje, een kaart vanuit Hongarije, een gezonde high-tea, een vermelding op mijn site en in mijn nieuwsbrief voor 1 jaar en een privé lezing van mij op uw locatie in samenwerking met stichting infinita.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair