Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. Ik vind het altijd zo oppervlakkig om gelijk op uiterlijke kenmerken af te gaan maar toen ik jou zag wist ik het zeker. Wauw. Ik kon geen zinnig woord meer uitbrengen. En dat is best knap voor iemand die zelfs in haar slaap nog praat.

Even vond ik mezelf kortzichtig en dacht ik verstandig te zijn en niet gelijk op het uiterlijk af te gaan. Maar de aantrekkingskracht was onafscheidelijk. Ik moest er wel aan toe geven.

Helaas veranderd dit sprookje snel en weet ik weer waarom ik niet in liefde op het eerste gezicht geloof. Het maakte niet uit waar ik me bevond je volgde en stalkte me echt overal. Facebook was niet meer veilig en ook op instagram kon ik niet meer om je heen. Als ik dan dacht even anoniem te vluchten op een site was het ook raak. Stond je weer voor m’n neus.

Ik vond je leuk en heel schattig zoals je eruit zag maar deze kenmerken zijn niet opgewassen tegen het stalkerige gedrag van je. Less is more. Toch? Misschien zou je dat even moeten opzoeken want ik heb je inmiddels zo vaak gezien dat ik bijna uit principe besluit om andere schoenen te kopen. Toch jammer want echt het was liefde op het eerste gezicht. Of moet ik je toch maar een tweede kans geven? Stop je dan met mij stalken?

IMG_0211 IMG_0194

Yvette Moerdijk On juni - 9 - 2017

Related Posts

  • No related posts found

Leave a Reply


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

  • Cure Tape
  • Vicair