Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

TheChallengeNetwork

Het nieuwe jaar staat voor de deur en is dus uitermate geschikt om een nieuwe jaar challenge te doen. Afgelopen jaar heb ik, samen met mijn volgers, elke dag een geluksmomentje opgeschreven en deze in een mooie pot gestopt.

Dit jaar ga ik sowieso elke dag een kleine tekening maken over iets wat me gelukkig maakte die dag. Deze ga ik doen in een dagagenda zodat er al gelijk de datum bij staat. Dit is echter niet de challenge die ik samen met jullie wil gaan doen.

52 weken foto challenge

In 2016 heb ik het doel om elke week 1 foto te maken. En dan bedoel ik geen selfie of andere (instagram) foto. Nee echt een foto met een onderwerp. Om mee te doen heb je al genoeg aan een camera op je telefoon. Niet creatief? Dat is ook helemaal niet erg. Je zult merken dat je gedurende het jaar heel anders gaat kijken als je een foto maakt. Ik zal ook zoveel mogelijk tips en tricks geven gedurende het jaar. Zo haal je alles uit je camera en jezelf.

Ik plaats elke vrijdag mijn foto op mijn blog. We starten in week 1 en dus zal vrijdag 7 Januari mijn eerste foto online komen. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een link plaatsen met jouw foto. Dit kan zijn naar je instagram, blog, pinterest of andere openbare plek waar ik hem kan zien. Ik vind het namelijk erg leuk om ook jullie creaties te zien.

In diezelfde blog zal ik steeds het onderwerp voor de week erna toelichten en voorzien van mogelijke inspiratie.

Week 1: Goede voornemens

In de week van 4 tot 10 Januari maken we een foto met het thema “goede voornemens”. Welke voornemens heb jij en hoe ga je die bereiken. Als je bijvoorbeeld gezonder wilt eten kun je een foto maken van een berg groente en fruit, een selfie als je een appel eet of juist het “verboden” voedsel vastleggen.

Heb je geen goede voornemens? Dat kan maar dan heb je waarschijnlijk wel wensen, dromen of speciale plannen voor 2016. Misschien ga je afstuderen, maak je een speciale vakantie of droom je ervan je te verloven. Maak dan een foto die dat moment vastlegt.

Gaan jullie met mij meedoen? Kan niet wachten om ook jullie creaties te zien.

Yvette Moerdijk On december - 31 - 2015

6 Responses so far.

 1. Helmy zegt:

  Hoi Yvette..
  Ik ga weer met je meedoen. Leuk. Ga ik hetzelf ook posten op mijn blog.
  Ben vorig jaar begonnen aan een blog maar doe er te weinig mee vind ikzelf.
  Misschien hierdoor toch meer een uidaging om elke week iets te plaatsen.
  Of zelfs vaker dan 1x per week…
  Groetjes Helmy

  • Yvette Moerdijk zegt:

   Super leuk dat je mee gaat doen. Post je dan elke vrijdag ook een li k onder mijn artikel? Leuk voor mij Rn andere om dan zo op jou blog te komen. Ben heel benieuwd naar je eerste foto.

Leave a Reply


 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

 • Cure Tape
 • Vicair