Yvette Moerdijk

„focus, flow and fire!!!”

Wie mij een beetje kent weet dat ik en de zon niet zo goed samen gaan. Al schijnt deze onzeker in de winter of lente dan nog is hij sterk genoeg om mijn hoofd te laten verbranden. Dit komt mede door de hoeveelheid medicatie die ik slik. Gelukkig is dit niet zo erg want er zijn een heleboel leuke petten te krijgen.

Zo konden jullie onderstaande petten al terug zien in mijn Items voor No Limits Network. Stuk voor stuk nieuwe aanwinsten in 2016 die toch wel tot mijn favo petten behoren. Ze zitten erg lekker en zien er leuk uit. Ik vind het belangrijk dat een pet lekker zit maar vind het nog bijna belangrijker dat deze er hip uitzien.

 

 

 

2017, het jaar van DE pet

Hoewel ik na deze mooie aanwinsten niets meer veel kan wensen komt er wellicht in 2017 toch nog een hele toffe pet in mijn collectie. Op Kickstarter is er nu een campagne voor de pet onder de petten namelijk met led verlichting. Doormiddel van een handige app kun je alles op je pet tevoorschijn toveren.

Deze pet is ontwikkeld door Rik en Willem Wouters, twee Brabantse helden. Ik ben nu al helemaal in de wolken van deze pet. in het volgende filmpje zie je waarom dit echt de pet van 2017 is:

Even wat feitjes op een rij over deze vette pet.

 • Pet van hoge kwaliteit
 • 128 Full colour high power LED´s
 • Bestuurd door een App (iOS, Android and Windows)
 • Batterijduur tot 6 uur
 • Typ je eigen teksten
 • Meer dan 40 geïnstalleerde animaties
 • Controleer scroll snelheid, flits interval enz.
 • Maak je eigen plaatjes (teken in app)
 • Speel spellen zoals: Snake en Tetris
 • Zaklamp modus
 • Multi-pet scroll modus
 • Elektronica mooi weggewerkt in de rand van de pet

Je snapt natuurlijk wel dat ik deze echt graag in mijn collectie zou willen hebben en JULLIE kunnen hierbij HELPEN. Want deze pet zou jou ook erg goed staan. Je kunt het project steunen op kickstarter en zo zorg je ervoor dat deze pet op de markt kan komen. (red. Kickstarter is een crowfunding pagina waar je producten kan steunen en kopen nog voor deze in de winkel liggen. Vaak ontwikkeld door start ups die niet het geld hebben de hele productie voor te schieten tot de items verkocht zijn)

Schermafbeelding 2016-12-28 om 20.57.17

Schermafbeelding 2016-12-28 om 20.57.05

Yvette Moerdijk On december - 28 - 2016

Related Posts

 • No related posts found

Leave a Reply


 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
IMG_3037

Welkom in mijn leven

Vrienden hebben het werkwoord yvetten ontwikkelt. In mijn leven gaat ...

IMG_0767

Een jaartje ouder...

Ik ben zo lekker mezelf gebleven.... Afgelopen jaar was vol hoogte ...

IMG_0037

YvetTEST; Waterdrink

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het ...

gestalkt door mijn n

Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht. ...

Ode aan de artsen...

Ode aan de artsen.... Vandaag viel me iets op wat me ...

Sponsors

 • Cure Tape
 • Vicair